Nieuwsberichten - TVP

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

3e COPPER TENNISDAG
 
Op dinsdag 16 mei 2017 vindt de 3e COPPER tennisdag plaats.
Leden van COPPER en partners zijn wederom welkom op het complex van Tennisvereniging Puttershoek aan de Sportlaan 9 te Maasdam. Er wordt die dag alleen dubbel gespeeld. Er zijn 8 banen beschikbaar, daardoor kunnen 32 deelnemers tegelijk spelen.
Om 10.00 uur is de kantine open en om 10.30 uur wordt de 1e ronde gespeeld. Om 11.30 uur begint de 2e ronde. Na een lunchpauze is er om 13.30 uur een 3e ronde en voor de volhouders is er om 14.30 uur de laatste indeling. Na afloop blijft de kantine nog enige tijd open voor een gezellige nabeschouwing.
Je bepaalt zelf hoeveel ronden je meespeelt.
Elke ronde is er een andere indeling, dus is er veel kans om met en tegen verschillende collega’s te spelen. Ook is er ruimschoots gelegenheid om met collega’s bij te praten.
Toeschouwers zijn natuurlijk ook welkom.
Doe mee als vrijwilliger bij TVP!
Tennisvereniging Puttershoek (TVP) is een vereniging waar het 12 maanden per jaar bruist van de activiteiten. De veelheid aan activiteiten bij TVP wordt door een grote groep vrijwilligers georganiseerd. Zij maken het succes van TVP! En nog belangrijker ze beleven er als vrijwilliger nog plezier aan ook. Dat willen wij ook in de toekomst zo houden en daarom zijn wij op zoek naar jou! Doe ook mee als vrijwilliger bij TVP!
TVP is op zoek naar een nieuwe groep vrijwilligers, die het bestaande team komen versterken. Er is altijd wel een vrijwilligersfunctie die bij jou past. Dit betreft enerzijds werkzaamheden tijdens geplande (tennis)activiteiten. Anderzijds zijn een aantal activiteiten goed zelf in te plannen in je eigen agenda. Sommige activiteiten kun je (deels) ook gewoon thuis doen op tijdstippen dat het jou uitkomt.

Wij zijn momenteel op zoek naar:
Kantinecommissie
·       Kantinecommissaris (bestuurslid)
·       Commissieleden
·       Overige vrijwilligers, die een keer in de keuken willen helpen bij één of meerdere activiteiten
Vind jij het leuk als mensen genieten van de lekkere hapjes, die jij hebt klaargemaakt? Of wil jij op een andere manier bijdragen aan een goed draaiende kantine bij TVP? Dan is de kantinecommissie op zoek naar jou! Concreet zoekt de kantinecommissie commissieleden en vrijwilligers die:
·       Eén of meerdere keren per jaar lekkere hapjes willen klaarmaken tijdens activiteiten, zoals 
competiedagen en/of open toernooien en/of interne tennisactiviteiten (zoals 4-tallen,
ouder-kind toernooi e.d.)
·       De inkoop van de artikelen verzorgen
·       Schoonmaakwerkzaamheden willen verrichten (bij tourbeurt de wekelijkse schoonmaak 
verzorgen tot extra schoonmaakrondes tijdens toernooien of competities tot één of twee   
keer per jaar meehelpen met een grote schoonmaak)
·       Administratieve werkzaamheden verrichten in het kassasysteem (artikellijsten en prijzen 
bijwerken, rapportages draaien)
·       Overige algemene kantinebeheerwerkzaamheden (o.m. vuilcontainer klaarzetten voor de 
vuilophaaldienst, .... overige voorbeelden)

Jeugdcommissie
·       Jeugdcommissaris (bestuurslid)
·       Commissieleden
·       Overige vrijwilligers, die een keer willen helpen bij één van de jeugdactiviteiten
Vind jij het leuk om (te helpen bij) het organiseren van een of meerdere jeugdactiviteit(en)? Dan is de jeugdcommissie op zoek naar jou! Concreet zoekt de jeugdcommissie commissieleden en vrijwilligers die:
- de World Tour (maximaal 9 zondagochtenden per jaar) willen organiseren bij TVP;
- het jaarlijkse open jeugdtoernooi (één week) mede willen organiseren, inclusief het  
ééndags Zomerevent (Tenniskids) rood en oranje;
- de jeugdcompetitie (voorjaar en/of najaar) willen organiseren.

PR/communicatie
·       Communicatie deskundige (all-round)
·       Vrijwilligers voor:
- Ontwerp / redactie (digitaal) clubblad
- Ontwerp / redactie digitale nieuwsbrieven
- Schrijven pers- en nieuwsberichten

TVP heeft 5 keer per jaar een clubblad met allerlei informatie over (activiteiten bij) onze vereniging. Wij willen met onze tijd mee en het clubblad digitaal gaan uitbrengen. Vind je het leuk om een mooi, digitaal clubblad te ontwerpen en de aangeleverde artikelen hierin mooi vorm te geven? Dan is de redactie van het clubblad op zoek naar jou!
Daarnaast willen wij regelmatig persberichten uitbrengen om ontwikkelingen en activiteiten bij TVP bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Voor de eigen leden willen wij regelmatig actuele nieuwsberichten via een digitale nieuwsbrief (en op de website en facebook) uitbrengen. Vind jij het leuk om pers- en nieuwsberichten te schrijven en/of vind jij het leuk om TVP op een activieve manier onder de aandacht te brengen van een breed publiek via social media? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Alle kinderen doen mee!

Wil uw kind op tennis? Maar u heeft geen geld om een tennisclub te betalen? En tennisschoenen of een tennisracket! Per 1 januari 2015 heeft de Hoeksche Waard een Jeugdsportfonds (JSF). Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub en benodigdheden voor gezinnen met een inkomen tot 110% van het minimuminkomen. Meer informatie over het Jeugdsportfonds Hoeksche Waard vind u in de folder (hier) en de spelregels (hier).
De regeling wordt uitgevoerd door Jeugdsportfonds Zuid Holland, hier de site.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu