Nieuws Archief - TVP

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Tiny Bode erelid van TVP
Tiny Bode is op 28 maart 2013 op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering benoemd tot erelid van Tennisvereniging Puttershoek (TVP). Tiny Bode, medeoprichtster van de vereniging in 1970, is al 43 lid van TVP en heeft zich gedurende al die jaren op een bijzondere en eervolle wijze jegens de vereniging onderscheiden.
43 jaar inzet voor TVP
Tiny Bode is lid geweest van de commissie die de oprichting van TVP in 1970 heeft voorbereid en is in de begintijd ook bestuurslid geweest. Zij heeft een sterk clubgevoel. Tiny: ‘Ik heb destijds de lampenkapjes voor de kantine nog zelf achter de naaimachine gemaakt.’ Na haar periode in het bestuur heeft zij zich onder meer ingezet als commissielid in de kantine. Ze coördineert al jarenlang de bezorging van het clubblad Sorry. Het natje en droogje voor de mannen is tijdens de legendarische Old men’s cup en tijdens bezoeken van de Hoeksche Waard Vut masters op het park van TVP mede door Tiny verzorgt.

Benoeming tot erelid
Het bestuur van TVP vind het zo bijzonder dat Tiny zich als medeoprichtster van de vereniging al 43 jaar lang inzet voor de vereniging. Op 28 maart 2013 heeft het bestuur aan de Algemene Ledenvergadering voorgesteld om Tiny Bode op eervolle wijze te benoemen tot erelid van TVP. Dit voorstel is onder applaus unaniem door de aanwezigen aangenomen. Tiny heeft nagenoeg alle ledenvergadering bijgewoond, maar was helaas zelf niet aanwezig tijdens de benoeming. Op vrijdag 29 maart heeft Dennis van der Graaf, secretaris van TVP, Tiny thuis verrast met het nieuws van haar benoeming tot erelid en haar bloemen en een smaakvol cadeau overhandigd.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu