Competitie - TVP

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Competitieteams TVP
Teams overzicht en speeldata

Klik hier voor de teams overzicht en de speeldata
Uitslagen en standen van de Voorjaarscompetitie

Tijdens de periode van competitie spelen wil je graag duidelijk zien hoe je er als team voor staat. Gaat jouw team voor het kampioenschap? Hoe doen andere teams in jouw afdeling het? 
Hier vind je alle uitslagen en standen van de KNLTB Voorjaarscompetitie.

Teamkalender

Via de Teamkalender vind je een overzicht van de planning van de wedstrijden in jouw competitiepoule
HW Avondcompetitie 2017
 
Met een nieuwe opzet op verzoek van de diverse deelnemende verenigingen zijn we weer gestart begin April voor de cyclus van 6 weken aaneen en aansluitend de Finale Avond.
Ook hier kenden we een geheel nieuwe opzet immers we hebben dit jaar gespeeld met een A-Poule en de overige 8 teams speelden in de B en C poule hun wedstrijden.
 
De finale van de A-poule werd er een tussen Puttershoek 1 met als captain Jan Helderop en zij speelden tegen het team van Numansdorp 1 wat onder leiding stond van de gebroeders Valk.
Puttershoek 1 werd ook dit jaar weer de algeheel winnaar en Puttershoek 2 wat ook in deze poule speelde degradeerde naar de B/C poule kortom captain Leo Elenbaas zint op wraak voor de editie van 2018.
 
De finale van de B en C poule ging tussen beide poule winnaars Numansdorp 2 en ‘s Gravendeel en dit werd een duidelijke zege voor het 2e team van Numansdorp wat ook al hun poule wedstrijden al had gewonnen dus een echt winnend team zeg maar.
De Numansdorpers konden dus toch nog een heuse wisseltrofee meenemen naar de kop van het eiland en zij promoveren in principe naar de A-poule.
De kleine finale werd deze avond gespeeld tussen tv de Molen met een heuse hoofdcoach op de bank zijnde good old Joost Bijholt en het 3e team van Puttershoek, de Puttershoekers wonnen op punten van tv de Molen en werden zo toch nog netjes 3e.
 
Alle prijzen deze avond kenden een link naar de Hoekse Waard zijnde Seuterbitter – de aardbeien van van Herk Mijnsheerenland en een zak Hoekse Chips.
 
Gezien de vele positieve reacties krijgt ook 2018 weer een vervolg en zullen we wellicht weer meer teams op de banen zien op onze HW parken.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu