Bardienst - TVP

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bardienst


Handleiding TVP Dienstenplanner 2018
 
Gemakkelijk zelf je bar en/of keukendienst indelen.
Tennisvereniging Puttershoek (TVP) maakt gebruik van de bardienstplanner via KNLTB.club. Hier vind je de handleiding over de Bardienstplanner.
 
Deze planner is om de leden van een vereniging zelf zijn of haar eigen bijdrage aan de vereniging in te laten vullen. Hierdoor kunnen leden zelf de dagen bepalen waarop zij diensten willen draaien. Hoe eerder dat je dit doet des te meer keuze heb je, anders loop je de kans dat een ander lid jouw favoriete moment al heeft bezet. In deze handleiding lees je hoe dit werkt.
 
Je kunt hier inloggen in de dienstenplanner van TVP,Heb je geen inloggegevens (of ben je ze vergeten), stuur even een mail naar secretariaat@tvputtershoek.nl dan ontvang je  nieuwe inloggegevens.
 
Ontvang je geen email vanuit afhangbord?
Zodra jij of de vereniging een dienst plant, ontvang je een email vanuit de dienstenplanner. Eén week van te voren en één dag van te voren verstuurd de dienstenplanner automatisch een email om je aan je bardienst te herinneren. Sta je wel ingepland, maar krijg je geen herinneringsmail? Dan is niet jouw juiste email adres bekend in de ledenadministratie (en dienstenplanner). Stuur dan een email met jouw juiste emailadres naar ledenadministratie@tvputtershoek.nl om het juiste emailadres te laten registreren.
 
Bar- of keukendienst ruilen?
Let op: Bij verhindering zijn leden zelf verantwoordelijk voor het regelen van een vervanger voor de bardienst. Probeer dus met een ander lid je bardienst te ruilen als je onverwacht toch bent verhinderd. Geef de wijziging wel door aan secretariaat@tvputtershoek.nl, zodat de wijziging door de vereniging in de dienstenplanner kan worden verwerkt. Je kunt dit niet zelf wijzigen in de bardienstplanner.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu